Referenties 

Petra de Ruiter
14-04-20 20:03:53
Ik gebruik privé nu ruim een maand de credo clean schoonmaak producten en ben uiterst tevreden over het resultaat. Daarnaast wordt het schoonmaak concept ook toegepast in het Gezondheidscentrum waar we ook zeer tevreden zijn en met name omdat in het Gezondheidscentrum van uiterst groot belang is dat dit een desinfecterend effect heeft. Ik zal dit bij ieder aanbevelen.
Ellen Huisman
29-11-19 16:18:35
Met de gastvriendelijke hulp van Karel, hebben wij in De Bijenkorf Den Haag mooie trainingen kunnen geven aan het personeel.

De producten van Credo zijn erg gebruiksvriendelijk, en door de leuke verpakking ook nog een soort gadget om mee te werken.

Zeker aan te raden om Credo Clean een advies te laten geven voor je organisatie.
Marion Vogel, praktijkmanager Huisartsenpraktijk Smits & Canoy te Hardinxveld-Giessendam
07-11-19 19:59:25
Omdat wij niet tevreden waren over de schoonmaak van onze praktijk en de algemene ruimtes in ons Gezondheidscentrum, is Karel met zijn schoonmaakbedrijf Credo Clean ingeschakeld. Sindsdien zijn wij zeer tevreden over de schoonmaak en kunnen wij erop vertrouwen dat er goed en hygiënisch wordt schoongemaakt. Er wordt bij ons schoongemaakt volgens het Credo Medical concept, met zelf ontwikkelde schoonmaakmiddelen, nieuwe en goede apparatuur, volgens duidelijke protocollen, een nette werkkast en een goede begeleiding van personeel.
Ik vind Karel een unicum in de schoonmaakbranche. Hij is zeer gedreven, werkt met hart en ziel, denkt mee met de klant en heeft bovenal een visie over schoonmaken. Ik gun alle organisaties een bedrijf als Credo Clean en vooral de gezondheidszorg, waar hygiëne heel belangrijk is!
Hans van de Berg
01-11-19 21:54:15
We werken al een enige tijd met de producten van Credo Clean en zijn erg tevreden! Het aftapstation is ideaal en er wordt ook geen afval gecreëerd. Credo Clean vitrinereiniger is een zeer goed product en onze winkel ziet er heel netjes uit!
Dennis Baptiste B2 Cleaning
22-10-19 22:51:15
Ik heb geruime tijd samen gewerkt met Credo Clean, ik kan niet anders zeggen dat zij zorg dragen voor een zeer goede schoonmaak en fijne samenwerking! De producten die zij gebruiken en leveren zijn zeer mileu vriendelijk en bovenal erg effectief! Ik ben vooral zeer tevreden over de Credo Clean glas, interieur en sanitair reiniger!
Niet alleen zijn deze producten zeer hygiënisch maar ze zijn voor duurzaam!
Daarom gaan wij voor Credo Clean!
Tonen: 5  10